Tip & Tricks

Name it Cardigan, endnu et pletskud fra Smartkidz

Køb din Name it Cardigan hos Smartkidz til den helt rigtige pris. Her kan man ikke sige pris og kvalitet hører sammen. Hvis man ser på hvad man giver for et luksus børnetøjsmærke som  Name It hos Smartkidz, kan man hurtigt se at pris og kvalitet slet ikke høre sammen.

 

Her får man langt mere kvalitet for pengene, når man sammenligner med andre mærker. Hvis man sammenligner med produkter til den samme pris, vil man se at man får langt mere kvalitet for pengene, hvis man vælger Name It.

 

Hvis man finde produkter med en tilsvarende kvalitet vil man se at man betaler langt mindre for Name it hos Smartkidz end hvad man betaler for samme kvalitet andre steder.

 

Name it er kun et af de mange high-end mærker, som Smartkidz sælger til priser langt under hvad hvad man skulle tro de skulle koste.

 

Name It er en del af Bestseller gruppen så det kan ikke komme bag på nogen at det hurtigt er blevet en success. Name It levere moderigtigt kvalitetstøj til børn, lige fra de er babyer og helt op til skolealderen.

 

Some Name Its designer selv formulerer det, “Vores kreativitet er forankret i børns ligefremhed og og vi prøver at se verdenen gennem deres øjne når vi designer”.

 

En Name it Cardigan koster hos Smartkidz kun lidt over hundred kroner, og det er meget mindre end man kan finde tilsvarende til, hos konkurrenterne. Cardiganen er med knapper i front, den er lavet i 95% bomuld og kan name-it-cardiganmaskinvaskes ved 40 grader.

 

Som alt alt andet tøj der kommer fra Bestseller koncernen, er Name It underlagt Bestseller´s strenge normer om bæredygtighed. Dette gælder både de materialer der er valgt og de forhold som deres tøj bliver produceret under.

 

Så hvis man vælger at købe en Name it Cardigan, kan man gøre dette med god samvittighed,  og viden om, der er ikke brugt unødvendige kemikalier der skader naturen, Bestseller bruger kun, i så vidt omfang det kan skaffes kun økologisk produceret bomuld.

 

Bestseller kontrollerer løbende at deres leverandører har ordentlige arbejdsforhold for deres arbejdere, og Bestseller selv har mange programmer, der har til formål at forbedre levevilkårene for tekstilarbejderne i den 3. verden.

 

Hair extensions fra Goldlock er super kvalitet for pengene.

Kvaliteten på de hair extensions der tilbydes hos de forskellige extensions frisører i København er meget svingende, og pris og kvalitet hænger desværre sjældent særlig godt sammen i hår extensions branchen.

 

Priserne på hår extensions, der er lavet med 100% ægte remy hår, svinger fra omkring 15-1700 kroner helt op til 5-6000 kroner og det er hvis man vælger en extensions frisør, hvis man vælger en super dyr hypet “modefrisør”, bliver priserne helt anderledes høje.

 

Prisen er som bekendt kun den ene del af pris-kvalitets forholdet hvor kvaliteten er den anden del. Og her er der også meget stor forskel på hvad man får når man køber hair extensions, og som sagt, hænger kvaliteten sjældent samme med prisen. Så at hår extensions er dyre, behøver slet ikke at betyde at de også er i en god kvalitet.

 

Goldlock er en moderne city frisør, de har stort set siden de startede med extensions, for mere end 10 år siden, været førende inden for hår ekstensions branchen.hair-extensions-05

 

Succesen skyldes en kombination af dygtigt håndværk og godt indkøb af råvarer, hvor der aldrig er gået på kompromis med kvaliteten.

 

Så skal man være sikker på at få lavet hair extensions i en super kvalitet, der ikke falder af i utide, til en pris hvor man får mere kvalitet for pengene end andre steder, skal man vælge Goldlock, de er Københavns bedste og billigste extensions frisør.