Tip & Tricks

Skal du vælge en havetraktor eller en plæneklipper?

Mange af os har en eller anden form for have, og det stiller jo os overfor et dilemma, hvordan skal den holdes? Mange vælger at plante græs i vores haver. Græs er en super behagelig plante, der laver et underlag som er rart at gå, sidde og ligge på.

En græsplæne er et hyggeligt sted at være, men det kræver meget pleje. Her er det vigtigt at have det rigtige værktøj til at få den bedste græsplæne. Her kan du læse om hvilke muligheder du har for at købe forskellige maskiner til at klippe græs med.

Du kan også læse om hvad der er en god ide for dig at købe, alt efter hvad det er for en slags have du har.

Stiga havetraktor

Har du en stor have, er en Stiga havetraktor helt klart noget du bør overveje. Mange undervurderer hvor meget plads du skal have i din have før det egentlig giver god nok mening at have en havetraktor.

Mange tror, at det kun er steder hvor man også kan have brug for en rigtig traktor, at det også giver mening at have en Stiga havetraktor.

Dog er det faktisk også meget smart at have en havetraktor i store til mellemstore haver. På den måde kan den faktisk bruges til mange flere opgaver end man egentlig tænker over.

En Stiga havetraktor kan klart anbefales, og den kan findes hos Sandby Smedie & Maskinhandel. Stiga er et solidt brand, som har leveret græsslåmaskiner og havetraktorer i høj kvalitet i mange år.

På den måde er det en god ide at holde øje med hvad de har at tilbyde, hvis du gerne vil have et produkt i høj kvalitet med en lang levealder.

Plæneklipperen

Det nemme valg, når du skal vælge hvordan du vil slå din græsplæne, er helt klart plæneklipperen. Den er det redskab som mange tyr til, når de skal vælge. Men det er en god ide at tænke over hvad det er du i virkeligheden har brug for hvis du skal have det der passer bedst til dig.

Der er langt fra en græsslåmaskine fra Bilka til en Stiga havetraktor. Det kan man mærke på mange måder, og med mindre det bare er en lille forhave du skal slå, ville nogen mene at du i det mindste burde overveje en havetraktor. Det er hvert fald tit, at den ikke bliver købt, selvom det ville være det smarte valg.