Tip & Tricks

Med flådestyring kan du bevare overblikket i din virksomhed

Mangler du en metode til at holde kontrol med køretøjerne og maskinerne i dit firma? Flådestyring er en smart og effektiv måde at holde sig opdateret omkring, hvor fx ens firmabiler befinder sig. Det kan benyttes til de fleste transportmidler, og det virker godt til mange forskellige genstande herunder både, personbiler, varevogne, påhængsmotorer og diverse andre køretøjer og maskiner.

Spar tid og penge

Flådestyring giver dig mulighed for at spare både tid og penge. Dette skyldes, at alle de ressourcer du i din virksomhed skulle have brugt på at administrere og føre protokol over diverse genstande såsom firmabiler og andre køretøjer, kan bruges på noget andet, hvis du i din virksomhed benytter dig af flådestyring. Du er altså kort sagt sikret en nem metode til at bevare overblikket.

Selvom det kan koste lidt at få installeret flådestyring i din virksomhed, kan det altså i det lange løb betale sig. Du vil nemlig være sparet en masse tid og dermed også penge i fremtiden.

Gør det nemt med en app

En simpel og let løsning til flådestyring er at samle styringen i en app. Dette vil gøre meget arbejde i din virksomhed nemmere. Mange firmaer, som tilbyder installering af flådestyring, samler styringen i en app. Et eksempel herpå findes på denne side. Med en app har du altid overblikket over din virksomheds flåde lige ved hånden. Appen vil også gavne dine medarbejdere, som nemt vil kunne navigere i flådestyringen.

Løsninger der passer til dig

Installationen af flådestyring vil sikre et optimalt eftersyn med køretøjerne i dit firma. Det vil også sikre, at servicen er i top. Den gode nyhed er, at det kan gøres på mange forskellige måder alt efter dine behov. På den måde er du sikret en løsning, der passer til dig og dit firma.

Flådestyring kan fås i en enkel udgave, hvor det blot består af en simpel installering af en tracker i bilen. Der findes også mere avancerede løsninger, som sikrer dig, at det ikke vil være muligt for dine medarbejdere at fjerne trackeren. Dette kan fx gøres ved, at trackeren fastgøres direkte på bilens batteri. En anden løsning er at montere gps’en i bilens kabine.

Generelt skal man installere trackeren et skjult sted, hvis man ikke ønsker, at ens medarbejdere skal have mulighed for at fjerne den og dermed spolere flådestyringen. Formålet med denne er jo netop at bevare et godt overblik og på denne måde øge gennemsigtigheden i virksomheden.

Gennemsigtighed øger tillid

Flådestyring vil øge tilliden i din virksomhed. Dette skyldes, at der med kontrollen over dit firmas flåde ikke vil være plads til tvivl, da der vil være styr på det hele. Altså fremmes gennemsigtigheden i firmaet, hvilket på længere sigt vil styrke virksomhedens værdimæssige grundlag. 

Med det simple og lettilgængelige system, som tilbydes med flådestyring, vil det udelukkende have en positiv indflydelse i virksomheden, som vil gavne ikke kun firmaets leder, men også dets medarbejdere.

Hermed er det altså værd at overveje at få installeret flådestyring i din virksomhed!