Tip & Tricks

Giv dig selv lov til at nyde festen: Brug papkrus og slip for opvasken

Er du en af dem, der simpelthen bare hader opvask? Det kan godt være, at man har en opvaskemaskine til hjælp, men det kan nemt komme til at føles som et uoverkommeligt bjerg af beskidt service, der skal tygges igennem efter en fest – særligt, hvis der har været mange glade gæster. Her er papkrus og paptallerkener en livline.

Man ender altid i køkkenet ved opvasken under festen, hvis man bruger service af porcelæn

Ved at vælge papkrus og papservice i det hele taget, så sparer du dig selv for timevis af opvask. Selvom man prøver på at bilde sig selv ind, at man nyder festen og tager sig af opvasken dagen efter eller dagen derpå, så er det dog sjældent tilfældet. Bliver der serveret flere retter til festen, så skal servicen også skiftes ud. Efterhånden som gæsterne prøver sig frem med forskellige drinks, så vil mange gerne have skiftet glasset ud med et nyt, da drinksene kan få en underlig og ulækker smag, hvis der er rester af andre drinks i glasset, når der skænkes op.

Lynhurtigt hober opvasken sig op. Der skal bruges tid på at stable den i køkkenet, og måske man begynder at fylde opvaskemaskinen for at få taget lidt hul på bjerget. Det betyder så også, at man går glip af en del af ens egen fest. Bruger man paptallerkener og papkrus, så kan man bare proppe det beskidte ned i en affaldssæk, som man lige går en runde med, og så er den opvask klaret. Nye papkrus med videre kan nemt og hurtigt lige sendes rundt, så folk igen har noget at drikke af.

Slip for smadrede glas ved at anvende engangskrus i pap i stedet

Er der fest med masser af alkoholiske drinks, så er det helt klart også en fordel, hvis man har valgt papkrus frem for rigtige glas. Hvem kender en stor fest, hvor der ikke er blevet smadret et glas? Dette kan i hvert fald nemt undgås ved at undlade glas.

Papkrus findes i mange fede varianter og af en tyk og god kvalitet

Når man snakker om papkrus, så tænker de fleste på de der tynde, hvide nogle, som let går i stykker og rent ud sagt er kedelige at se på. Der findes heldigvis mange forskellige fede designs inden for engangskrus i pap nu om dage, og så kan man få dem i noget kraftigere materiale, som er af bedre kvalitet.

Man kan få ensfarvet krus i alverdens farver, krus med prikker, mønstre eller illustrationer på. Det betyder derfor også, at der findes papkrus til alt fra børnefødselsdagen til voksenfesten. Nogle gange kan man endda få engangskrus i pap, der tilhører en serie, hvor matchende produkter kan købes i samme serie.

Seje engangskrus i pap til børnefødselsdagen

Med hensyn til børnefødselsdagen, så er det også utrolig nemt at finde engangskrus i pap, der passer til lejligheden. Børn har ofte nogle isoler, som de ser op til – og mange af disse idoler findes netop som bordpynt og papkrus. Det er derfor en meget nem måde at pappe festen lidt ekstra op og gøre rammerne for festen mere personlig for barnet i forhold til dets interesser. Krusene kan både bruges til at drikke af eller som krus med slik, frugt eller popcorn i.

Kan du nikke genkende til nogle af dilemmaerne med ægte glas, så er engangskrus i pap måske den ideelle løsning for dig. De er mere praktiske, mere festlige og så koster de ikke ret meget. De er helt klart pengene værd i forhold til at tilbringe en fest ude i køkkenet.