Tip & Tricks

Få haven til at se smuk ud med lidt beskæring

Det er ikke altid nemt at få tid til at tage sig af haven. Hvis du ejer en have er det sikkert fordi, at du også ejer et hus. Og det kan altså bare være rigtig svær at have styr på både have og hus, specielt når der er så mange forskellige ansvar forbundet med hver ting. Det er helt normalt, at de fleste vælger at fokusere lidt mere på huset end det gør på haven, og det er da også forståeligt, men vi synes stadig at det er rigtig synd at der ikke altid er lige så meget fokus på haven, og det er netop derfor vi stærkt anbefaler, at du måske burde overveje, om du skulle bestille nogen til at beskære haven lidt således, at den endelig kan komme til at se så flot ud som den nu engang fortjener at være. Disse tilbud er specielt egnet for dem, som bor omkring Slagelse, Holbæk eller Ringsted. Det er netop fordi, at disse steder har rigtig store tilbud på beskæring. Ja, man kan endda sige at de ”skærer” i prisen så meget, at der næsten intet er tilbage.

Så hvis haven er ved at blive lidt langhåret så er det da helt klart en god ide at få bestilt en beskæring. Dette tilbud går også til alle slags træer eller hvad du nu skulle have i haven som er ved at gro lidt for meget. Det er specielt en god ide at få gjort inden sommeren her, for det betyder at når det er ved at være tid for solen til at komme frem og endelig give os sine dejlige stråler, så er der ingen træer der blokerer for dig og laver skygger over hele haven. Du kan læse mere om det på dette link: http://www.m-t-a.dk/beskaering/

 

Beskæring kan afskaffe sikkerhedsrisikoer

Noget som de fleste nok ikke går og tænker alt for meget over i deres hverdag er, at alt for store træer og lignende faktisk kan udgøre en decideret sikkerhedsrisiko, eller også gøre en ansvarlig for ting, som sker uden for ens ejendom. Du har nok lagt mærke til, at nogle steder omkring Slagelse, Holbæk eller Ringsted, så er der bare nogle træer som er så store at de går fra en privat ejendom ud i fortovet eller lignende. Dette er faktisk ikke altid tilladt og kan til tider udgøre en sikkerhedsrisiko. Det er selvfølgelig ikke noget der dræber (altid, i hvert fald), men det er generelt en meget god ide at undgå dette først og fremmest ved netop at sørge for, at man får beskåret træer som er blevet lidt for store. Dette kan også gøre, at du snildt undgår at få en stor bøde for, at have nogle træer som bryder en eller anden regel kommunen har lavet for et beskytte borgerne. Så gør dig selv og din lokale kommune den tjeneste, at få skåret de lange hår af haven og genopfrisket den. Det er billigt og det får den til at se hamrende godt ud.