Tip & Tricks

En storm kan kræve en træfældning

Det er meget forskelligt hvad der er anledning til, at folk ønsker at få foretaget en træfældning af et træ de har i haven eller foran huset. Af og til er det fordi, at de ikke føler, at der kommer meget sollys ind i hjemmet. Det kan også være fordi, at der har været en storm eller lignende. Uanset hvad så kan man ringe til et firma som Byens Træpleje, som hjælper mange i og omkring København hvert år med træfældning.

En akut træfældning kan klares hurtigt

I forbindelse med en storm eller andre naturkatastrofer kan det være nødvendigt at man får foretaget en akut træfældning. Det kan nemlig være, at en storm har gjort, at en lygtepæl er faldet ned på et træ du har i haven. Det kan gøre, at træet knækker og så står det meget usikkert. Især hvis der er tale om et stort træ kan det være farligt, at have et træ stående på denne måde. For så vil der konstant være en risiko for, at træet det vælter. Og hvis det står i en position hvor det kan vælte ned over huset bliver det endnu mere kritisk.

 

I dette tilfælde er der ingen tvivl om, at det der skal til er en træfældning, som man da heldigvis også kan få. De fleste firmaer, som kommer ud og hjælper med at fælde og beskære træer de arbejder rigtig hårdt efter oversvømmelser og storme. For der er mange, der har brug for en træfældning, som vil gøre, at området er mere sikkert. Derfor behøver du ikke være bekymret for om du kan finde et firma, der kan hjælpe dig med træfældningen. For det skal nok lykkes for dig da de ved hvor vigtigt det er i netop de tider lige efter en storm. Det kan også være, at en træfældning ikke er nødvendig, men at det er tilstrækkeligt at beskære nogle af grenene.