Tip & Tricks

Kolde tæer kan løses med en hulmursisolering

Hvis man bor i København, så er risikoen for, at man bor i en ældre bolig meget stor, og dette medfører ofte, at man bor i en bolig uden isolering. Dette kan hurtigt gøre ens hjem meget koldt, og man skal ofte betale ekstra i forbindelse med sin varmeregning, da man ofte er nødsaget til at skrue helt op for radiatoren. Men hvis man bor i København eller måske Greve, Hvidovre eller Rødovre, så behøver man ikke bo i en kold bolig, da man hurtigt kan ændre på dette gennem hulmursisolering.  En effektiv hulmursisolering er en god investering, hvis man gerne vil holde varmen og ikke mindst spare en masse penge på de kommende varmeregninger.

Ny eller ældre bolig? Overvej en hulmursisolering

Uanset om man bor i en helt ny bolig, eller man bor i en bolig af ældre dato, så kan det være nødvendigt at overveje en hulmursisolering. Det er ikke alle boliger som allerede har en hulmursisolering, og dette kan betyde, at ens bolig er meget kold i det kolde måneder, men kan medvirke at varmen om sommeren gør indeklimaet varmt og ulideligt i løbet af sommermånederne. Hvis man vælger at få lavet en hulmursisolering, så slipper man for unødigt varmespild i de kolde måneder, og man kan nemmere holde et behageligt indeklima i løbet af sommeren. Så en hulmursisolering er ikke kun en god investering til de kolde vinteraftener, men også til de ekstra varme sommerdage!

Spar penge på varmeregningen med en hulmursisolering

Udover muligheden for at holde et dejligt indeklima både vinter og sommer, så kan man også spare penge på en hulmursisolering. I løbet af de kolde måneder er der mange, som skruer ekstra højt op for radiatoren, hvilket man hurtigt kan se på ens varmeregning. Med en hulmursisolering behøver man ikke sætte radiatoren på overarbejde, da varmen i huset forbliver inde, da en hulmursisolering har en effektiv isolerende virkning, så man undgår unødigt varmespild.

Så der er mange fordele med en effektiv hulmursisolering hele året rundt– og dette gælder både nye boliger og boliger af ældre dato.