Tip & Tricks

Få verden ind i stuen med fototapet

Fototapeter er store fotografier og billeder, der sættes op på vægge i stedet for almindeligt tapet. Det kan give et nyt og anderledes look til både stuen, soveværelset eller arbejdsværelset. Det findes i mange forskellige størrelser, så der er mulighed for at sætte det op mange forskellige steder. Derudover er det nemt at sætte op: Ofte kommer det i flere felter, der klæbes op på væggen. Desuden er det en billig måde at indrette et rum på med stor effekt.

 

Hvis du vælger et fototapet er der et par ting, der er værd at overveje. Først og fremmest er det værd at tænke over, hvilket udtryk man gerne vil give sit rum, da et billede på en hel væg fylder meget i rummet. Derudover vælger man oftest at have fototapet på en enkelt væg. Her er det en god idé at vælge tapet eller maling til de øvrige vægge, der passer i farven til billedet. Herefter er det bare at slå sig løs med de mange udtryksmuligheder, et fototapet giver.

 

Tapeter med mange forskellige motiver

 

De mange flotte motiver kan bruges til at skabe forskellige stemninger. Populære motiver er eksempelvis skove og natur, der giver en rolig atmosfære i lokalet. Eller et stort verdenskort, der kan pryde arbejdsværelset. Motivet kan også være bybilleder eller måske mursten, der giver et råt udtryk, uden at man behøver fjerne det yderste af væggen. Der findes også tapeter til børneværelset eller med flotte grafiske designs. Derfor er der god mulighed for at finde et billede, der vil pynte lige netop i det rum, man er ved at indrette. Så skal der gives nyt liv til dit værelse eller din stue, er et billigt fototapet en rigtig god mulighed. Det findes i mange forskellige varianter, og et stort udvalg kan findes på https://www.maler-maling.dk/fototapet.