Tip & Tricks

Få styr på farten

Finder du af og til ud af, at du har sat lidt ekstra fart på speederen uden som sådan har lagt mærke til det imens du gjorde det? Det kan ske for os alle sammen og er egentlig en meget menneskelig ting.

Men det kan være nok så farligt, hvis du gør det mens du befinder dig inde i en varevogn, lastbil eller bus. Det er farligt både for dig men også alle andre i trafikken omkring dig. Læs derfor med her for at se hvordan en fartskriver kan hjælpe dig med at holde styr på trafikken.

En fartskriver aflæser hastigheden af dit køretøj

En fartskriver kan være med til at hjælpe dig med at få styr på farten, når du befinder dig ude i trafikken, fordi den konstant aflæser den hastighed som dit køretøj kører med. Nogle fartskriver og kan endda alarmerer chaufføren om det, hvis det er at de kører for hurtigt. Andre fartskrivere kan helt bremse chaufføren på en blid måde eller sørge for at de aldrig når op på de helt hurtige hastigheder.

En fartskriver er dermed et meget nyttigt redskab, hvis man kører rundt i en lastbil, varevogn eller bus ude i trafikken og ofte opdager, at man kører lidt for hurtigt. En fartskriver kan hjælpe en med til at blive opmærksom på dette og nogle af fartskriver og kan endda sørge for, at man aldrig kommer til at ende i sådan situation.

Derudover kan fartskriver og give anden form for god og nyttigt data, som for eksempel chaufførens køre og hviletid. Det er også meget nyttigt at vide, fordi man dermed bedre kan optimere ens arbejdsdag, hvis man for eksempel opdager at man faktisk har alt for meget hviletid i løbet af dagen.

Køb en god fartskriver service

Ud over at købe selve fartskriveren kan det være en god ide også at købe en fartskriver service. Du kan jo komme ud for diverse former for teknologiske uheld, eller er du bare har brug for lidt hjælp til at installere din nye fartskriver. Og i så fald kan det være meget rart med en fartskriver service, som du altid kan tage kontakt til når der er noget.

https://www.tachografservice.dk/oversigt-fartskriver-service/ kan du se et tilbud på fartskrivere service, som du bør overveje at købe. Hvis du ikke er helt tilfreds med den service og den pris, som du ser på dette link, så kan du også altid søge lidt videre selv på internettet og se, om du selv kan finde frem til en fartskriver service, som du kan være tilfreds med.