Tip & Tricks

Derfor har din hund brug for et hundebur

Mange tænker måske et hundebur er ligesom et fængsel for din hund, men sådan skal du ikke se det. Der kan være mange grunde til, hvorfor man har brug for et bur. Desuden findes de i mange størrelser, så det er ikke sådan, at de bliver helt mast derinde. Du skal bare købe et ordentligt og behageligt bur.

Rejse og beskyttelse

Når det kommer til rejse, hvor din hund skal med, er det bedst at have et bur til hunden. Hvis i skal køre i lang tid, er din hund meget mere sikker i buret. Det er selvfølgelig vigtigt at holde nogle pauser, hvor du tager din hund og lufter den lidt i et stykke tid, så den også får tisset af.

Men generelt set, er det sikrere for din hund, hvis den er i et bur. Hvis i skulle køre galt, vil buret være lidt som en sele, og sørger for, at hunden ikke bliver smidt rundt omkring i bilen. Selvfølgelig skal buret ikke være så småt, at din hund sidder helt mast derinde. Der findes også bure i så mange forskellige størrelser, da der også er hunde i mange forskellige størrelser. Se hundebure her.

Hvis i holder en kæmpe fest, hvor der kommer en masse mennesker, kan det også være en god ide at holde hunden inde i buret i de timer. Det er faktisk mest for at beskytte hunden. Nogle mennesker er ikke så rare, når det kommer til dyr, og man ved aldrig, hvad folk kan finde på.

Derfor er et bur ikke et fængsel

Mange mener, at et hundebur er et fængsel. Det kan det også være, hvis du køber et, der er alt for småt, og du så altid har din hund derinde. Men hvis du køber det i en god størrelse, og du kun sætter din hund i buret, når det er nødvendigt, er det jo ikke et fængsel. Det er jo ofte for din hunds beskyttelse, og ikke fordi du ikke gider bruge tid med din hund.

Man kan sagtens lægge en behagelig og blød kurv ind i buret, sammen med både vand og foder. Så faktisk er det jo meget behageligt for din hund at være derinde, så længe man husker, at hunden har behov. Så med mad, drikke og en god kurv, kan du være sikker på, din hund har det godt, når den ligger i buret.